>  Beton zwembad

EEN ZWEMBAD VAN 100% GEWAPEND BETON VERSTERKT MET STAALVEZEL 

Met het zwembad van 100% gewapend beton kiest u voor een zwembad voor het leven.

Geen enkele structuur is zo gekend en biedt zo veel mogelijkheden als een betonnen zwembad. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren, zowel voor het model als voor de binnenafwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos: vrijstaand, ingegraven, binnen of buiten, recht, vierkant maar ook rond of natuurlijke vorm.

Demandez un devis

Onze techniek

Met onze speciaal aangekochte zwembadbekisting en onze ervaring en kennis in betonconstructie garanderen wij u een stevige en modulaire zwembad waar de mogelijkheden eindeloos zijn en de kwaliteit hoog is.

Een zwembadbekisting heeft tal van voordelen tegenover een klassieke gemetselde muur. Zo zorgt een bekisting ervoor dat de gegoten beton egaal en gelijkmatig verdeeld wordt over de volledige bekisting wat resulteert in een volledig homogene structuur zonder naden, voegen of scheuren.

De voordelen

Een zwembad voor het leven

10 jaar garantie op de betonconstructie.

Keuze uit verschillende binnenafwerkingen.


Van glasmozaïek tot keramische of natuursteentegels en onze ter plaatse gelaste versterkte liners.

Maatwerkmodel

Van het kleinste zwembad tot een Olympisch zwembad, elke afmeting is mogelijk lengte, breedte en diepte.

Zelfdragend 

100% zelfdragende structuur voor al uw bovengrondse projecten.


DE BINNENAFWERKING VAN U BETONNEN ZWEMBAD


HET GEWAPENDE ALKORPLAN-MEMBRAAN

De meest gekozen afwerking is zonder twijfel het gewapende Alkorplan-membraan dat ter plaatse wordt gelast door ons eigen team. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen.

​Configureer

LA MOZAÏEK

Wij werken met het merk EZARRI. Ze bieden een ruime keuze aan kleuren en combinaties. Alle stalen zijn tentoongesteld in de winkel.


​Configureer

TEGELWERK

U kunt ook uw zwembad afwerken met natuursteen of keramische steentegels. We werken samen met het merk Rosa Gres.


​Configureer

TRAPPEN

Ingebouwde trap

Een ingebouwde trap is de meest gekozen en modulaire type trap. U kan allerlei vormen en afmetingen verkrijgen van een standaard rechthoekige trap tot een romeinse trap of een waterzitbank met aansluitend een trap over de gehele zwembreedte  

Inox ladder

Verlies je liever niet te veel ruimte in je zwembad, of heb je een bestaand zwembad zonder trap? Dan is een roestvrijstalen ladder de ideale oplossing. Verkrijgbaar in verschillende configuraties.