An eye for styleBespreek mijn projectOver ons


 Welkom bij LC&DV Zwembaden opgericht in 2009. LC&DV heeft zicht gevestigd als een toonaangevende naam in de zwembadindustrie, met decennia aan ervaring en een passie voor vakmanschap.

 Bij LC&DV streven we er niet alleen naar om prachtige zwembaden te bouwen, maar ook om dromen waar te maken en levens te verrijken. Onze toegewijde en getalenteerde teamleden staan klaar om u bij elke stap te begeleiden, van ontwerp tot oplevering, met aandacht voor detail en een streven naar perfectie. 

Naast onze expertise in zwembadbouw bieden we ook een reeks andere diensten aan, zoals wellness en buitenleven.​
Onze diensten


Wellness  

Uw eigen welness thuis. 

We beschikken over een ruim assortiment wellnessproducten, waaronder SPA's, infraroodcabines, sauna's en hammam. Ontdek ons assortiment hier.

Meer info 

Zwembaden 

Hier vind u het zwembad van uw dromen. U kunt kiezen tussen een zwembad van gewapend beton, een zwembad van roestvrij staal of een monoblok zwembad.
Ontdek hier meer over onze verschillende merken. 


 Meer info 

Zwemvijvers

Het huwelijk tussen een vijver en een zwembad is een zwemvijver. Natuurlijke zwembaden worden volledig gefilterd door een natuurlijk proces dat bijdraagt aan het evenwicht van uw tuin.


Meer info 

Outdoor

Naast zwembaden en welness bieden wij een ruim assortiment outdoor producten aan om uw tuin te complementeren. Ontdek hier verschillende prestigieuze merken zoals OFYR, BigGreenEgg, Heatsail en nog veel meer...

Meer info 

Onze projecten