Jobaanbiedingen 


  >  Over ons > Jobaanbiedingen

Over ons 
JOBAANBIEDINGEN OF STAGES

Verkoper/verkoopster (FR-NL)

Sluit je aan bij ons dynamische team bij LC&DV als Verkoper!

Bij LC&DV zijn we gepassioneerd over het creëren van uitzonderlijke leefruimtes voor onze klanten. We zijn op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde verkopers om ons verkoopteam te versterken. Als je gepassioneerd bent over klantenservice, een uitdaging niet uit de weg gaat en deel wilt uitmaken van een bedrijf waar je je vaardigheden kunt benutten en je carrière kunt ontwikkelen, dan horen we graag van je.

Waarom bij ons komen werken?

 1. Sterke teamcultuur: Bij LC&DV geloven we in samenwerking en ondersteuning. Je maakt deel uit van een hecht team dat teamwork en onderlinge steun waardeert.
 2. Groeimogelijkheden: We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als verkoper bij LC&DV krijg je de kans om nieuwe verkoopvaardigheden op te doen en vooruitgang te boeken in je carrière.
 3. Kwaliteitsproducten: We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en diensten. Als verkoper bij LC&DV vertegenwoordig je gerenommeerde producten en merken, waardoor je je klanten uitzonderlijke oplossingen kunt bieden voor hun behoeften.
 4. Positieve werkomgeving: We geloven in het creëren van een positieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. We moedigen creativiteit en innovatie aan.

Functieomschrijving

Als verkoper bij LC&DV zullen je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Klanten verwelkomen en hen adviseren over onze producten en diensten.
 • Opbouwen en onderhouden van positieve relaties met klanten om hun tevredenheid te waarborgen.
 • Verkooptransacties efficiënt en nauwkeurig afhandelen.
 • Bijdragen aan het handhaven van een schone en aantrekkelijke winkelomgeving.
 • Het behalen en overtreffen van toegewezen verkoopdoelstellingen.

Functievereisten

 • Eerdere ervaring in de verkoop, bij voorkeur in de detailhandel.
 • Sterke communicatie- en klantenservicevaardigheden.
 • Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken.
 • Resultaatgericht en in staat om verkoopuitdagingen aan te gaan.

Als je klaar bent voor nieuwe uitdagingen en deel wilt uitmaken van een gepassioneerd team, solliciteer dan vandaag nog om lid te worden van LC&DV als verkoper. Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@lcdv.be of solliciteer online op onze website.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en draag bij aan het creëren van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten bij LC&DV!


Contacteer ons

Technicus (m/v) (FR-NL)

Sluit je aan bij ons dynamische team bij LC&DV als Zwembadtechnicus!

Bij LC&DV zijn we gepassioneerd over het creëren van uitzonderlijke buitenruimtes voor onze klanten. We zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde zwembadtechnicus om ons team te versterken. Als je gepassioneerd bent over zwembaden, spa's en gerelateerde apparatuur, en op zoek bent naar een bedrijf waar je je vaardigheden kunt benutten en je carrière kunt ontwikkelen, dan horen we graag van je.

Waarom bij ons komen werken?

 1. Sterke teamcultuur: Bij LC&DV geloven we in samenwerking en ondersteuning. Je maakt deel uit van een hecht team dat teamwork en onderlinge steun waardeert.
 2. Groeimogelijkheden: We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als zwembadtechnicus bij LC&DV krijg je de kans om nieuwe vaardigheden op te doen en vooruitgang te boeken in je carrière.
 3. Diverse projecten: Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je krijgt de kans om te werken aan een breed scala aan projecten, van residentiële zwembaden tot hoogwaardige commerciële installaties.
 4. Positieve werkomgeving: We geloven in het creëren van een positieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. We moedigen creativiteit en innovatie aan.

Functieomschrijving

Als zwembadtechnicus bij LC&DV zullen je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Installatie, onderhoud en reparatie van zwembaden, spa's en gerelateerde apparatuur.
 • Diagnostiek en oplossen van technische problemen met betrekking tot filtratie-, verwarmings-, circulatie- en waterbehandelingssystemen.
 • Uitstekende klantenservice bieden door vragen en zorgen van klanten professioneel en hoffelijk te beantwoorden.
 • Zorgen voor naleving van de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Functievereisten

 • Ervaring in de installatie, onderhoud en reparatie van zwembaden en gerelateerde apparatuur.
 • Grondige kennis van filtratie-, verwarmings-, circulatie- en waterbehandelingssystemen.
 • Het vermogen om zelfstandig te werken en problemen effectief op te lossen.
 • Uitstekende communicatie- en klantenservicevaardigheden.
 • Geldig rijbewijs B.
 • Als je niet over de nodige ervaring beschikt, bieden wij je een IBO-opleiding van 6 maanden aan.

Als je klaar bent voor nieuwe uitdagingen en deel wilt uitmaken van een gepassioneerd team, solliciteer dan vandaag nog om lid te worden van LC&DV als zwembadtechnicus. Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@lcdv.be of solliciteer online op onze website.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en duik in een verrijkende carrière bij LC&DV!


Contacteer ons